Verras uw doelgroep

Een merk of bedrijf moet worden gezien, nee worden beleefd(!) door de doelgroep. U wilt uw doelgroep ontmoeten, hen verrassen, laten glimlachen en over u laten praten. Dus u biedt hem een Brand Experience! Maak van uw klant een fan en een krachtig medium. Geef hem iets leuks om over uw merk te melden! Wij helpen u met specials for your brand.

Laat zien waar u voor staat!

Wij maximaliseren de zichtbaarheid van merken door het creëren van merkbelevingen die rumoer veroorzaken. Door een cruciale schakel toe te voegen aan uw campagne, evenement, actie, mailing of wat dan ook. Wat dat is? Anything! Echt alles? Ja, echt alles! Van groot tot klein, bestaand tot custom made, enkele stuks tot grote oplagen, als het maar impact heeft!

In oplagen van 1 tot enkele: brand specials, life size of mega objecten, blowups, speciale verpakkingen, 3D of hologram-projecties, sales- en toolkits, en waarom eigenlijk geen bestuurbare kangoeroe van 7 bij 5 meter?

Van 1 tot 100.000: producten, gadgets en weggevertjes, mailpacks, promo-outfits in de look & feel van uw merk. Of meteen maar uw eigen premium-brandbook of webportal met online bestelmodule?

Bewegwijzering, ruit- of objectbelettering, winkelmateriaal, displays, de complete inrichting van een beursstand. Wat wilt u: mét of zonder gobo-projectie, beeld, geluid of interactieve features?

Wij bedenken én/of maken het. Vanuit uw vraag.

Wij werken niet vanuit een productcatalogus met 1.000 balpennen die op bedrukking wachten. Wij beginnen bij de klantvraag. Dat kan een merk- of communicatiestrategie zijn, een actie- of themacampagne of een heel concrete vraag naar een product of beloningsprogramma. In alle gevallen kunt u rekenen op een ultieme oplossing, in creativiteit, prijs, kwaliteit en proces.

We verdiepen ons in uw vraag en organiseren of doen mee aan een creatieve brainstorm. Dat vertalen we naar een concept, schets of 3D visual.

In ons eigen atelier maken we modellen en prototypes die we testen, zowel op zijn technische merites als op de impact op uw doelgroep.

Na uw akkoord op concept of prototype verzorgen we intern of extern de productie en daarna regelen we de logistiek en installatie op locatie.

Kan niet, bestaat niet.

Onze specialisten weten wat er op de markt aanwezig is en volgen alle ontwikkelingen op de voet. Als we u de eerste kunnen laten zijn met een innovatie, vinden we dat super. Inkt die op warmte reageert, 3D-printing, hologramprojectie, mobiele devices, robots en drones … zijn ontwikkelingen die we graag voor u laten werken.

Research & trendwatching

Wat slaat in deze tijdgeest aan? Wat zou morgen een hype kunnen worden? Humor en smaak, mode en interesses, ze verschillen per doelgroep en veranderen per seizoen. Wij volgen het op de voet.

Duurzaam merk

Wij zoeken kritisch naar duurzame productiemethoden en materialen, milieuvriendelijke distributiemogelijkheden en we werken aan oplossingen voor eventuele productieoverschotten.

Voor wie werken we?

We werken samen met marketingmanagers, merkstrategen en creatieven. Zij kennen en bewaken de waarden en communicatiedoelstellingen van het merk.

Bureaus

Bij reclame, ontwerp en fieldmarketingbureaus versterken we hun conceptkracht met onze kennis van materialen, technieken en productiemethoden. Hoe sneller onze deelname aan het creatieve proces, des te groter onze toegevoegde waarde!

Brands

Sterke merken en grote ondernemingen benaderen ons ook direct voor advies, concept en productie. Wij verdiepen ons in uw merkwaarden en organiseren creatieve brainstorms waarin we komen tot iets dat bijdraagt aan de ultieme merkbeleving!

Site by Alsjeblaft!